In cativa ani, Posta Romana nu va mai fi un simplu distribuitor de pensii, ci va putea oferi clientilor sai servicii financiar-bancare, a declarat, ieri, directorul general al Postei Romane, Dan Mihai Toader, citat de Rompres.

"Probabil, peste cativa ani noi nu vom mai distribui pensii, vom oferi servicii financiare, servicii bancare clientilor pe care ii avem. Putem pune la dispozitie cea mai mare infrastructura de retail financiar. Nu stiu cand o banca din Romania s-a gandit sa deschida peste 7.000 de oficii cate avem noi", a spus Toader. Posta Romana ofera deja servicii privind acordarea de microcredite, incasari de rate, cash collection si management.

"La capitolul cash collection si management, lasam de dorit, dar o putem face foarte bine in conditiile in care vom gasi parteneri de afaceri. Posta Romana este cel mai mare cash-colector din Romania, ajungand la o suma de 15.000 miliarde de lei, lunar", a recunoscut Toader.

Posta Romana este pregatita sa preia de la agentii economici operatiuni costisitoare, cum sunt serviciile de telefonie publica, sistemele de e-learning, e-health, solutiile de interconectare on-line Secure pentru banci, administratii, institutii publice sau retelele de stocare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri