Ordonanta de urgenta care va modifica legea de functionare a Fondului Proprietatea a fost amanata si va intra in dezbaterea Guvernului la inceputul anului 2007, potrivit presedintelui Fondului, Alexandru Paunescu.

"Ordonanta de urgenta nu va mai fi discutata de Guvern in acest an, cel mai probabil va ajunge pe ordinea de zi in ianuarie 2007", a declarat Alexandru Paunescu pentru NewsIn. Potrivit acestuia, Fondul Proprietatea ar putea fi listat in sapte-opt luni de la aprobatea ordonantei de urgenta, cel mai probabil dupa jumatatea anului 2007.

Proiectul ordonantei de urgenta care modifica Legea 247/2005 privind regimul stabilirii si platii despagubirilor aferente imobilelor preluate in mod abuziv nu a fost adoptat de guvern pana acum pentru ca s-a blocat pe circuitul avizarii la ministerele economice, initial la Ministerul Economiei, apoi la Ministerul Finantelor.

Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, declara, la inceputul lunii decembrie, ca proiectul ordonantei de urgenta va fi gata pana la sfarsitul anului 2006 si va fi inaintat Guvernului pentru aprobate. "Acest proiect trebuie tratat cu o atentie deosebita pentru ca legea sa nu fie din nou modificata peste trei sau sase luni", a spus Sebastian Vladescu. Potrivit acestuia, Ministerul Finantelor incearca sa scrie o lege buna, diferita de cea initiala, care a creat probleme in functionarea fondului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri