Societatea de administrare a investitiilor (SAI) BCR Asset Management administreaza trei fonduri de investitii: BCR Clasic, BCR Dinamic si BCR Expert.

Unitatile de fond BCR Clasic (fond de obligatiuni) inregistrau, luni, o crestere cu 6,45% fata de ultimele sase luni, iar fata de luna precedenta – 1,77%.

Unitatile BCR Dinamic au crescut cu 12,81% in ultimele sase luni, iar fata de 8 decembrie cu 4,84%. BCR Dinamic este un fond deschis de investitii de risc mediu.

BCR Expert este un fond de actiuni, iar unitatile acestui fond au inregistrat, pe 8 ianuarie, o crestere cu 19,10% fata de 8 iulie 2006 si cu 7,27% fata de luna precedenta.

Citeste si:

Numarul investitorilor in cele trei fonduri era de aproape 9.000 de persoane, la inceputul acestui an.

„Urmarim sa satisfacem in cel mai inalt grad nevoile clientilor, iar postura de lider a BCR Asset Management ne confirma credibilitatea si echilibrul politicilor de plasamente care asigura, la cele trei fonduri administrate, un mix adecvat intre siguranta si performanta”, a spus presedintele–director general al BCR Asset Management, Ion Mincu-Radulescu.

BCR Asset Management si Banca Comerciala Romana (BCR) ofera, in aceasta perioada, un pachet financiar format dintr-un depozit bancar in lei la termen si din unitati de fond BCR Clasic, BCR Dinamic sau BCR Expert.

Principalul avantaj al acestui pachet financiar este ca posesorul depozitului primeste o dobanda superioara fata de oferta clasica la acest tip de produs de economisire. Depozitul poate fi constituit cu sau fara capitalizare, in functie de optiunea clientului.