Suma maxima ce va putea fi contractata la un credit de nevoi personale de la Piraeus Bank Romania se va dubla, de luni, de la 10.000 la 20.000 euro (sau echivalentul in lei)
Incercam in permanenta sa venim cu imbunatatiri ale produselor, sa anticipam si sa intampinam cele mai actuale nevoi ale pietei. Creditul de nevoi personale este unul dintre produsele noastre locomotiva, motiv pentru care este printre primele care suporta imbunatatiri in mod constant. Marind suma de acordare a acestui imprumut oferim consumatorului un beneficiu net; acesta obtine o suma dubla, in limitele acelorasi conditii de creditare, a declarat potrivit NewsIn, directorul general pentru retail banking si operatiuni al Piraeus Bank Romania, Catalin Parvu.

Banca acorda creditul de nevoi personale pe o perioada de creditare de cel putin sase luni si cel mult zece ani, in functie de suma solicitata. Acest tip de credit se adreseaza tuturor cetatenilor sau rezidentilor romani cu varsta cuprinsa intre 21 si 65 de ani (la terminarea creditului), cu conditia ca suma angajamentelor de plata lunare considerate ca valoare lunara din creditele de consum sa fie mai mica de 30% din venitul lunar net al acestora.

Dobanda anuala efectiva (DAE) calculata la o durata a creditului de zece ani este de 12,63% pentru creditele in euro care poarta o dobanda de 10,6% pe an, iar pentru imprumuturile in lei, pe aceeasi perioada de timp, DAE are valoarea de 14,91% in conditiile unei dobanzi anuale de 12,5%, se mai arata in comunicatul bancii.

Piraeus Bank Romania a fost infiintata in anul 1995 (sub numele de Pater Credit Bank). Banca a fost asimilata de Piraeus Bank Group la mijlocul anului 2000. La 31 decembrie 2006, banca detinea 54 de sucursale pe intreg teritoriul tarii, iar la finele lunii septembrie banca detinea active de aproape 1,33 miliarde lei (375,7 milioane euro) si controla 0,88% din piata bancara romaneasca, dupa cum arata datele bancii centrale.

Piraeus Bank Group este prezenta in sud-estul Europei in Albania, Bulgaria, Romania si Serbia, dar si in Egipt, Marea Britanie (Londra) sau SUA (New-York). La sfarsitul lui septembrie 2006, Grupul detinea o retea de peste 500 de sucursale, iar capitalul sau ajungea la 1,66 miliarde euro. Profitul net pentru primele noua luni ale anului 2006 a fost de 342 milioane euro. Profitul net estimat al grupului pentru intregul an 2006 este de aproximativ 400 milioane euro.

Piraeus Bank Group este implicat in toate sectoarele activitatii bancare, precum retail banking, intreprinderi mici si mijlocii, corporate banking, piete de capital si investment banking, leasing si finantarea sectorului naval.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri