Volksbank Romania a ajuns sa detina o retea de 87 de sucursale proprii in toate judetele tarii si la 55 de unitati in franciza si are in plan sa ajunga la 230 de unitati pana la finele anului 2007, din care cel putin 100 in franciza, a informat un comunicat al bancii.

"Conform strategiei sale de extindere in teritoriu, pana la sfarsitul anului 2007, Volksbank isi propune sa dezvolte o retea operationala proprie de peste 130 de sucursale si sa detina in portofoliu cel putin 100 de parteneriate in sistem franciza", se arata in comunicat.

Banca a deschis, in luna ianuarie, unitati in Campina, Reghin, Calarasi, Iasi - a doua unitate proprie, Brasov, si Targu Mures (doua unitati). "Prin deschiderea unitatii de la Campina, Volksbank Romania are acum 87 sucursale proprii, fiind reprezentata in toate cele 42 de judete ale tarii", se precizeaza in documentul citat.

Volksbank Romania este membra a Volksbank International, divizia pentru Europa Centrala si de Est a grupului austriac Volksbank, care este prezenta in noua tari. Volksbank International are in prezent peste 290 de unitati bancare si 3.900 de angajati, gestionand un portofoliu de aproape un milion de clienti si active de peste 6 miliarde de euro.

Volksbank Romania avea active de 4,66 miliarde lei (1,38 miliarde euro) la sfarsitul anului 2006 si controla 2,71% din piata bancara romaneasca, potrivit datelor bancii centrale.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri