BRD - Groupe Societe Generale a lansat doua credite imobiliare pentru persoane juridice si fizice autorizate, disponibile in lei sau euro, care pot acoperi integral valoarea investitiei.

Destinat persoanelor fizice autorizate si avand ca obiect finantarea achizitiei si modernizarii imobilelor, creditul ImoExpert poate acoperi pana la 100% din valoarea investitiei. Valoarea maxima a creditului este de 300.000 euro sau echivalent in lei, pe o durata extinsa de pana la 20 de ani pentru profesiuni liberale sau de pana la 15 ani pentru celelalte persoane fizice autorizate, cu o perioada de gratie de pana la 6 luni.

De asemenea, creditul InvestissIMO, destinat finantarii achizitiilor de imobile, vine sa completeze gama de credite pentru persoane juridice. Noul credit, disponibil in RON sau EUR, se adreseaza tuturor companiilor - microintreprinderi, IMM-uri sau companii mari - si poate acoperi pana la 100% din valoarea investitiei pe o perioada de pana la 15 ani, cu perioada de gratie de pana la 6 luni.

Pentru ambele credite, clientii beneficiaza de dobanzi, fixe in primul an, incepand cu 6% la creditele in euro si 7% la creditele in lei.
Din al doilea an de creditare, dobanzile sunt indexabile, corelate cu indicii monetari Bubor 3M, respectiv Euribor 3M, clientii avand posibilitatea de a calcula in orice moment ratele de rambursat.

Ambele credite pot avea ca obiect si refinantarea creditelor destinate achizitiei de imobile pentru desfasurarea afacerii, in sold la alte banci.

Informatii suplimentare despre aceste doua produse sunt disponibile atat in agentiile BRD - Groupe Socit Gnrale, cat si la numarul de telefon dedicat IMM-urilor - 080 10 BRD IMM (08010 273 466), numar cu tarif local in reteaua Romtelecom.

BRD - Groupe Socit Gnrale este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 8 miliarde EUR. Banca are peste 2 milioane de clienti si opereaza o retea de peste 600 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB (aproximativ 4,3 miliarde EUR la 2 martie 2007).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri