OTP Bank Romania ofera un nou produs de economisire, un depozit cu scadenta unica, ce permite depuneri ulterioare pana la maturitate si o dobanda de 8% pe an (pentru lei), cu conditia ca acesta sa fie constituit in prioada 8 iunie - 6 iulie 2007.
Pentru depozitele constituite in euro, OTP Bank Romania ofera o dobanda de 4,5% pe an. Dobanda este fixa pe toata perioada depozitului si se calculeaza la suma existenta la sfarsitul fiecarei zile, in contul clientului, fara sa fie perceput comision de retragere in ziua expirarii depozitului, potrivit datelor publicate de institutie.

Depozitele la termen se pot constitui in lei si/sau euro, iar sumele minime necesare pentru constituirea acestora sunt 100 lei sau 100 euro. Clientii, persoane fizice, pot face depuneri suplimentare in orice moment, iar sumele aditionale beneficiaza de aceeasi dobanda promotionala, calculata de la data depunerii. Data scadenta a tuturor depozitelor constituite la OTP Bank Romania in perioada 08 iunie - 06 iulie 2007 este data de 14 septembrie 2007.

OTP Bank Romania a inregistrat in primul trimestru active totale in valoare de 2,5 miliarde lei, imprumuturi de 1,5 miliarde lei si depozite care totalizeaza 525 milioane lei.

Totalul creditelor acordate de OTP Bank Romania in perioada ianuarie-martie 2007 este de 1,5 miliarde lei, din care 804 milioane lei reprezinta creditele pentru consum, 182 milioane lei sunt credite ipotecare, iar 548 milioane lei imprumuturi acordate companiilor.

La sfarsitul primului trimestru din acest an banca avea depozite in valoare de 525 milioane lei, din care 271 milioane lei reprezentau depozitele pentru populatie, iar 254 milioane lei erau depozitele pentru firme.

OTP Bank Romania a inregistrat o pierdere de 2,6 miliarde forinti (35,3 milioane lei) in 2006, cu 23% mai mari decat cele din anul anterior. OTP Bank Romania a atins in decembrie 2006 o cota de piata de 2,13% pe segmentul retail, bazata pe cresterea creditelor ipotecare, pana la nivelul de 3,81% din piata.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri