Piraeus Bank Romania lanseaza un credit de maximum 80.000 lei (aproape 25.000 euro), cu scadenta la un an, destinat firmelor mici si mijlocii (IMM-uri) care au cifre de afaceri anuale intre 30.000 si 5 milioane euro, intreprinzatorilor autorizati si liber profesionistilor
Noul produs de creditare, Piraeus Business Express, poate fi solicitat si folosit pentru destinatii multiple. Utilizatorii produsului beneficiaza si de alte avantaje ale creditului, precum aprobarea rapida, acordata in decurs de o zi si simplificarea documentatiei necesare obtinerii sale, potrivit datelor publicate de banca.

Noul produs are o perioada de creditare de 12 luni, iar valoarea maxima a sumei acordate este de 80.000 lei. Suma contractata poate fi folosita intr-o transa sau mai multe, iar valoarea totala a creditului poate fi rambursata in una sau mai multe rate.

"Creditul Piraeus Bank Express prezinta caracteristici mixte preluate de la produsele corporate, precum cel al eligibilitatii dar si de la produsele segmentului de retail, precum aprobarea rapida si formalitatile simplificate", a declarat directorul de dezvoltare al segmentului de produse pentru IMM-uri din cadrul Piraeus Bank Romania, Georgios Kournavos.

Grupul Piraeus este prezent, in afara Greciei, si in Bulgaria, Romania, Egipt, Albania si Serbia. Subsidiara romaneasca a grupului, Piraeus Bank Romania, a fost infiintata in anul 1995 (sub numele de Pater Credit Bank). Banca a fost asimilata de Piraeus Bank Group la mijlocul anului 2000. La 31 decembrie 2006, Piraeus Bank Romania detinea o retea 54 de sucursale pe intreg teritoriul tarii si avea active de aproape 1,93 miliarde lei (569,8 milioane euro). Institutia financiara controla 1,12% din piata romaneasca, fiind a 18-a banca din sistem, potrivit datelor bancii centrale.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri