Eureko a anuntat astazi ca mandatul de CEO al lui Timo van Voorden se apropie de final, motiv pentru care a fost numit un nou CEO, care sa conduca operatiunile din Romania ale grupului.
Noul titular al functiei de CEO va fi Frans van der Ent, care s-a alaturat companiei, de putin timp in functia de CEO Interamerican Pensii.

van der Ent isi va folosi toata experienta acumulata in domeniul asigurarilor pentru a valorifica oportunitatile oferite de reforma pensiilor in Romania. Ceea ce aduce nou noul CEO, in aceasta pozitie nu sunt doar cunostintele de specialitate in domeniul pensiilor ci si cunoasterea pietelor din Europa Centrala si de Est, anterior fiind director general al ING Asigurari de Viata si Pensii Slovacia.

Timo van Voorden a fost CEO al Interamerican Romania Group timp de trei ani, timp in care a supravegheat dezvoltarea companiei si a lansat cu succes primul spital privat general, Euroclinc si primul sistem integrat de ingrijire a sanatatii, Medisystem.

Responsabilitatile executive ale lui Timo van Voorden, in functia de Country Manager, vor fi preluate de catre dl. Frans van der Ent, iar functiile non-executive, ca presedinte al Consiliului de Administratie al Interamerican Romania, Medisystem Romania si al spitalului Euroclinic, vor fi preluate de catre Eduardo Consiglieri Pedroso, CEO al Imperio France, compania operationala a Eureko din Franta. van Voorden va ramane membru al Consiliul de Administratie al companiei.

Timo se va intoarce acum in tara sa nativa Olanda, acceptand o noua provocare in cadrul companiei operationale din Olanda (si totodata, cea mai mare din cadrul grupului) in functia de Director, membru al Board-ului, al Diviziei de Brokeri.

Frans van der Ent va prelua prerogativele functiei sale, incepand cu data de 18 iunie 2007, urmand ca Timo van Voorden sa ii ofere asistenta pana la finalul acestei luni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri