BT Leasing si-a propus pentru anul in curs un profit net de 5,8 milioane lei (1,7 milioane euro), cu 13,25% mai mare decat cel obtinut anul trecut, pe fondul dublarii retelei de reprezentanti din tara, arata raportul consolidat al administratorilor publicat miercuri in Monitorul Oficial.
In 2006, BT Leasing, compania de leasing a grupului financiar Banca Transilvania, a afisat un profit net de 5,127 milioane lei, potrivit raportului financiar.

BT Leasing are ca obiective in acest an cresterea numarului de reprezentanti din tara, care sa acopere 34 de orase, de la 18 la finalul anului trecut, si sporirea valorii contractelor la 60 milioane euro (204 milioane lei) pana la finalul acestui an. De asemenea, compania de leasing isi propune sa ajunga la o cota de piata de cel putin 3%, se arata in raportul consolidat al administratorilor grupului financiar Banca Transilvania.

La sfarsitul anului trecut, compania avea in derulare 4.647 contracte, fata de 3.335 contracte la finalul anului 2005.

Capitalul social a fost majorat in 2006 din profitul anului precedent si era la sfarsitul anului trecut de 14,08 milioane lei (4,16 milioane euro).

In proiectarea indicatorilor pe anul 2007, banca a luat in considerare o rata medie a inflatiei de 5%, un curs valutar de 3,40 lei/euro, respectiv de 1,26 dolari/euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri