Cotatiile euro pentru lunile urmatoare au fost strans legate de miscarile din piata interbancara, iar investitorii la Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri din Sibiu (BMFMS) cotau, saptamana trecuta, un euro la 3,20 lei pentru decembrie

Pentru sfarsitul anului, euro era cotat in prima parte a saptamanii trecute de tranzactionare la un nivel maxim de 3,20 lei, iar in urmatoarele sedinte pretul de cotare a coborat la 3,1850-3,1900 lei.

Preturile de tranzactionare pentru martie 2008 au fluctuat intre 3,28 si 3,29 lei, iar pentru luna iunie a anului viitor au stagnat la 3,2292 lei.

Pentru prima luna de toamna a lui 2007 euro era cotat la inceputul saptamanii care se incheie la 3,1717-3,1855 lei, iar marti a atins nivelul maxim de 3,1900, "cand s-au inmultit declaratiile privind intrarea indirecta in piata a bancii centrale", se arata in comunicatul BMFMS. in urmatoarele sedinte de tranzactionare, evolutia preturilor a fost mai temperata, acestea fluctuand intre 3,1800 si 3,1890 lei/euro.

Saptamana trecuta in piata la termen de la Sibiu au fost tranzactionate circa 29.000 de contracte futures si optiuni, valoarea lor reprezentand echivalentul a aproape 115 milioane lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri