Banca Romaneasca, subsidiara locala a grupului financiar elen National Bank of Greece (NBG), a ajuns la 92 de unitati dupa ce a deschis trei sucursale in Ploiesti, Satu Mare si Baia Mare, ca urmare a strategiei de dezvoltare a bancii, a anuntat institutia intr-un comunicat.

Deschiderea noilor sucursale reprezinta unul din obiectivele National Bank of Greece prin care se continua extinderea retelei de unitati in tara, cu scopul de a oferi servicii financiare moderne, in special pentru populatie, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Alte noi unitati urmeaza sa fie deschise la Pitesti si Cluj, orase in care banca este deja prezenta cu doua sucursale.

Banca Romaneasca avea active de 3,56 miliarde lei (1,05 miliarde euro) si detinea o cota de piata de 2,07% la sfarsitul anului trecut, fiind pe locul al 12-lea in sistemul bancar romanesc, potrivit datelor bancii centrale. Dupa primul trimestru al acestui an, activele Bancii Romanesti erau de 1,223 miliarde euro, potrivit raportului financiar al bancii-mama.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri