Arbitrul pensiilor private a autorizat societatea BRD Fond de Pensii SA ca administrator de fond de pensii private obligatorii (pilonul II) si a avizat constituirea societatii de administrare de fond de pensii obligatorii Bancpost Fond de Pensii SA
Autorizarea acordata BRD Fond de Pensii SA ridica la zece numarul administratorilor autorizati de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) pana in prezent pe pilonul II, din cele 12 societati care au primit aviz de constituire pentru a administra fonduri de pensii obligatorii.

CSSPP a autorizat de asemenea prospectul schemei de pensii Fond de Pensii Administrat Privat BRD administrata de BRD Fond de Pensii SA, precum si actele individuale de aderare, anexate prospectelor schemelor de pensii administrate privat.

Societatea Bancpost Fond de Pensii SA a fost autorizata de CSSPP sa se constituie ca societate de administrare de fond de pensii obligatorii, ceea ce ridica la 12 numarul societatilor constiuite pe pilonul II care au intrat pe aceasta piata.

Arbitrul pensiilor private a mai autorizat ca broker de pensii private si societatile: Destine Broker de Pensii Private SRL, Aliat Broker de Pensii Private SRL, Carpatica Life Broker de Pensii Private SRL si Intercam Broker de Pensii Private SRL.

CSSPP a avizat KPMG SRL ca auditor financiar pentru fonduri de pensii obligatorii.

In sedinta de miercuri, CSSPP a avizat si materialele publicitare pentru Fondul de Pensii Facultative (pilonul III) AZT Vivace, administrat de catre Allianz-tiriac Pensii Private Societate de Administrate a unui Fond de Pensii Administrat Privat si a Fondurilor de Pensii Facultative.

CSSPP a mai avizat modificarea prospectelor schemelor de pensii a Fondului de pensii facultative AZT Moderato, a Fondului de pensii facultative AZT Vivace si a Fondului de pensii administrat privat AZT Viitorul Tau, administrate de catre Allianz-tiriac Pensii Private Societate de Administrate a unui Fond de Pensii Administrat Privat si a Fondurilor de Pensii Facultative.

Comisia pensiilor private autorizase pana in prezent noua societati de administrare de fonduri de pensii obligatorii (pilonul II): ING Fond de Pensii, Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat, Allianz-tiriac Pensii Private, Omniasig Pensii, Interamerican Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat, Prima Pensie Fond de Pensii, AIG Fond de Pensii, BT Aegon Fond de Pensii SA si Generali Fond de Pensii SA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri