Banca Transilvania detine in prezent 57,39% din capitalul social al companiei Medicredit Leasing IFN SA, majorandu-si participatia – de la 38,89% - prin achizitie, respectiv subscriere de noi actiuni emise.

Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania, declara: “Ne focusam din ce in ce mai mult pe sustinerea domeniului medical. Leasingul destinat dezvoltarii acestui sector este una dintre solutiile financiare pe care le propunem doctorilor”.

Medicredit Leasing IFN SA, prima companie specializata exclusiv pe leasingul de echipamente medicale, a fost infiintata in anul 2003, devenind rapid lider de piata - pozitie pe care o detine si in prezent. Firma are ca obiect de activitate leasingul financiar destinat achizitionarii de echipamente medicale. Aceasta vine in sprijinul medicilor care doresc sa inceapa sau sa-si extinda afacerea in domeniu, prin ofertare tehnica, consultanta manageriala si solutii de finantare adaptate situatiei clientului. Prin relatia directa cu DIVIZIA PENTRU MEDICI, una dintre liniile de afaceri ale Bancii Transilvania, Medicredit Leasing IFN SA intareste garantia pe care o confera produselor si serviciilor dedicate medicilor.

“Suntem mandri ca Banca Transilvania considera compania Medicredit Leasing IFN SA un partener, un motor de crestere. Intrarea in randul membrilor Bancii Transilvania ne va ajuta sa ne mentinem si pe viitor pozitia de lider in piata solutiilor medicale integrate. Valoarea adaugata pe care o aducem investitorilor in acest domeniu este cea a consultantei tehnice si financiare, a dezvoltarii planului de afaceri si a studiului de fezabilitate a proiectului, precum si a solutiei personalizate” sustine Mugur Stancu, Directorul General al Medicredit Leasing IFN SA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri