Raiffeisen Banca pentru Locuinte anunta ca nu percepe nici un fel de comision in cazul rambursarilor anticipate a creditului, indiferent daca acestea sunt totale sau partiale.
Mai mult, RBL nu percepe comisioane nici pentru analiza dosarului de credit.

"Cred ca suntem printre putinele banci care nu percep comisioane pentru analiza dosarelor de credit. Adresandu-ne in principal clientilor cu venituri mici si medii, este logic ca, permanent, sa ne gandim cum sa oferim produse cat mai ieftine. De aceea , am decis, ca oricarui client RBL, ce efectueaza rambursari anticipate, sa nu i se perceapa nici un fel de comision ", a declarat Ionut Costea, presedintele Raiffeisen Banca pentru Locuinte.

Recent, RBL a anuntat o relaxare a conditiilor de acordare a creditelor, astfel incat in calculul bonitatii clientului sunt acceptati pana la trei codebitori. In plus, banca a hotarat, ca la veniturile acceptate sa se ia in considerare in proportie de 75% si castigurile din dividende, dar si veniturile romanilor obtinute in strainatate. Mai mult, banca accepta venituri si din activitati independente cum ar fii: taximetrie, medicina, avocatura, notariat public, arhitectura, contabilitate etc., sau din chirii, pensii, drepturi de proprietate intelectuala.

Finantarile obtinute pot fi folosite ataat pentru imbunatatirea domeniului locativ: renovare, modernizare, extindere, constructie sau cumparare de locuinte, cat si pentru refinantarea altor credite ipotecare/imobiliare, contractate de la alte banci.

In prezent Raiffeisen Banca pentru Locuinte ofera clientilor sai doua tipuri de credite: Creditul Locativ si Creditul Intermediar.

Pentru a putea beneficia de un Credit Locativ, clientul trebuie in prima etapa sa economiseasca o anumita suma de bani timp de minim 18 luni, pentru ca, in a doua etapa, sa obtina un credit in lei cu o dobanda fixa de 6 % pe an.
In paralel, Raiffeisen Banca pentru Locuinte ofera clientilor sai care doresc o finantare mai rapida, Creditul Intermediar. Pe perioada creditului intermediar rata dobanzii este de la 7,5% pe an, fixa. Dupa ce clientul economiseste cel putin 18 luni si indeplineste conditiile impuse de banca, imprumutul se transforma in Credit Locativ cu o dobanda de 6% pe an, fixa pe toata perioada de rambursare.

In acest moment, strategia de distributie a bancii este focalizata pe trei canale de distributie principale: o retea de agenti proprii in care lucreaza peste 4.000 de colaboratori activi, sucursalele si agentiile Raiffeisen Bank si prin parteneri de afaceri
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri