Compania de asigurari Aviva Grup Romania a afisat pentru primele noua luni din 2007 prime brute subscrise in urcare cu 26,88% fata de aceeasi perioada a anului trecut pana la 59,12 milioane lei, ca efect al dezvoltarii afacerilor
Aviva Romania a inregistrat in primele noua luni din 2006 o valoare a primelor brute subscrise de 46,6 milioane lei.

Activele companiei au urcat cu 44,11%, pana la 180,93 milioane lei in primele noua luni din 2007, comparativ cu valoarea inregistrata in acelasi interval al anului, de 125,55 milioane lei, se arata in comunicat.

"O crestere de aproape 30% a primelor brute subscrise si de aproape 45% a activelor sunt rezultate care dovedesc soliditatea companiei si trecerea acesteia intr-o noua etapa de dezvoltare", a declarat presedintele Aviva Grup Romania, Shah Rouf.

Luna septembrie a marcat si startul campaniei de strangere de adeziuni pentru pensiile private obligatorii (pilonul II), care va dura patru luni. In acest sens, Aviva si-a propus sa ocupe un loc pe podium la sfarsitul "competitiei", pe 17 ianuarie 2008.

Primul semestru din 2007 a reprezentat si debutul companiei pe piata pensiilor facultative, Aviva fiind una din primele companii care a intrat pe aceasta piata. Aviva a demarat activitatea pe piata pensiilor facultative in luna mai, iar din luna iulie compania este autorizata ca administrator de pensii private obligatorii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri