Raiffeisen Bank a finantat in acest an sectorul agricol cu 80 milioane euro, iar pentru 2008 are in vedere posibilitatea finantarii procesarii de biocombustibili si lansarea unor produse de creditare pentru micii fermier.
"Oferim produse de creditare partenerilor corporatii cu activitate legata de cereale si oleaginoase inca din anul 2002, iar volumul finantarilor a ajuns in 2007 la 80 de milioane de euro. Anul acesta, am facut un pas in plus si am lansat produse de finantare care se adreseaza cu precadere fermierilor mici si mijlocii, pentru a le oferi acestora suport in obtinerea unor culturi performante, atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ", a spus directorul executiv al Raiffeisen Bank, Eugen Lascu.

El a adaugat ca, pentru 2008, banca are in vedere posibilitatea finantarii procesarii de biocombustibili, dat fiind ca vor fi puse in functiune cateva capacitati importante si a adaugat ca a organizat in cursul anului conferinte dedicate finantarii micilor fermieri la Braila, Constanta si Bucuresti pentru prezentarea acestor produse.

"Sunt foarte multumit ca toate experientele de pana acum ale Raiffeisen Bank cu parteneri din domeniul agricol au fost de succes. Prin produsele bancare oferite dorim sa ne consolidam pozitia pe piata si sa ne aflam permanent alaturi de producatori, comercianti si procesatori din domeniul afacerilor cu cereale", a spus prim vicepresedintele Raiffeisen Bank, Marinel Burduja.

Banca ofera solutii personalizate, adaptate ciclului culturilor de grau, porumb, floarea soarelui, soia sau rapita, atat pentru producatori agricoli pe suprafete mari, care au nevoie de pre-finantare a culturilor, cat si pentru comercianti, prin finantarea comertului, sau procesatori, prin finantarea procesarii pentru panificatie, uleiuri comestibile, sroturi si furaje.

Raiffeisen Bank are peste 2 milioane de clienti de retail, dintre care peste 130.000 intreprinderi mici si mijlocii (IMM) si peste 5.000 de clienti corporatii mari si medii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri