Alpha Bank Romania lanseaza un plan de refinantare prin care clientii pot plati o singura rata pentru mai multe credite contractate de la o singura banca sau de la institutii financiar-bancare diferite, iar comisionul de administrare variaza intre 3 si 6% din suma imprumutata, a anuntat banca.
Noul produs de refinantare "Alpha All in 1" se adreseaza clientilor care au mai multe credite contractate in perioade diferite, la costuri mai mari decat cele practicate in prezent. "Implicit, acest lucru inseamna mai multe contracte de administrat, mai multe rate de platit, in mai multe locuri", a mentionat presedintele executiv al Alpha Bank Romania, Sergiu Oprescu (foto).

El a adaugat ca noul produs rezolva aceste incoveniente astfel incat clientii platesc o singura rata lunara, la o singura banca. De asemenea, prin consolidarea creditelor contractate, clientii pot imprumuta suplimentar sau pot extinde perioada de creditare.

Comisionul de administrare se percepe o singura data, la acordarea creditului, iar valoarea lui este diferita in functie de tipul garantiei: 3% sau 6% din suma imprumutata, pentru creditele acordate in baza unei garantii reale mobiliare si de 120 euro pentru cele garantate cu ipoteca. La alegerea clientului, acest comision poate fi inclus in credit.

Cheltuielile directe legate de analiza dosarului de credit sunt in valoare de 10 euro sau 20 euro (echivalent in lei), in functie de varianta aleasa si tipul garantiei si se platesc doar daca imprumutul este aprobat.

Noul produs finanteaza in totalitate soldul creditelor initiale, dobanda acumulata de la momentul ultimei scadente pana la data refinantarii, comisionul de rambursare in avans si alte costuri care intervin la stingerea creditelor.

Totodata, clientii pot acumula intr-un singur credit cu o rata lunara unica credite de nevoi personale, credite pentru achizitionarea bunurilor de folosinta indelungata, credite auto, facilitatile de credit prin intermediul cardurilor, credite de investitii imobiliare, credite punte sau leasing financiar, se mai arata in comunicat.

In cazul in care clientii decid sa majoreze suma refinantata sau sa transfere la Alpha Bank si alte produse financiar-bancare (conturi curente, depozite sau alte instrumente financiare) beneficiaza de conditii speciale la acordarea creditului de refinantare.

Odata cu planul de refinantare "Alpha All in 1", clientii beneficiaza de facilitati precum AlphaCard Visa Credit cu utilizare internationala cu un disponibil de bani de pana la 5.000 euro (echivalent in lei), la care nu se percepe taxa de emitere si taxa de administrare in primul an, asigurare de viata fara costuri suplimentare, valabila pe toata perioada contractului de credit, pentru creditele mai mari de 5.000 euro. Clientii bancii mai beneficiaza de acces gratuit la "Alpha Click", serviciul de Internet Banking, iar persoanele cu credite in valoare de peste 30.000 euro sau echivalent devin membri Alpha Club, program ce le ofera reduceri si facilitati in reteaua partenerilor.

Grupul bancar elen Alpha este prezent pe piata romaneasca, in afara de subsidiara bancara, infiintata in 1993, si prin Alpha Finance, Alpha Advisory, Alpha Leasing IFN si Alpha Insurance Brokers.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri