Omniasig-Vienna Insurance Group, al doilea asigurator de pe piata romaneasca in 2006, estimeaza ca incasa 5 milioane euro din vanzarea politelor de raspundere civila auto (RCA) ca urmare a parteneriatului incheiat cu reteaua Carrefour, a spus presedintele societatii, Constantin Toma.
Omniasig, in parteneriat cu Carrefour, lanseaza din 15 decembrie mai multe tipuri de asigurari destinate populatiei, iar politele, printre care RCA, Casco, asigurari de locuinte, de bunuri si asigurari de calatorie, vor putea fi incheiate la standurile plasate in reteaua de magazine din tara a retelei de magazine.

"Vrem sa depasim 50.000 de clienti si sa inregistram venituri de 5 milioane euro din vanzarea politelor RCA in lunile decembrie 2007 si ianuarie 2008, ca urmare a incheierii acestui parteneriat", a precizat Toma, citat de NewsIn.

El a adaugat ca acest parteneriat este incheiat pana la jumatatea anului 2008 si poate fi prelungit pentru urmatorii trei ani. Presedintele Omniasig a garantat potentialilor clienti ca, in cursul anului viitor, vor gasi toate tiputile de produse specifice unei familii.

Directorul general al Carrefour Romania a precizat, insa, ca inainte de a incheia acest parteneriat a consultat ofertele a opt companii de asigurari, dar a ales in cele din urma societatea Omniasig si pentru ca reprezinta un brand.

Omniasig - Vienna Insurance Group a urcat anul trecut pe pozitia a doua pe piata asigurarilor generale din Romania, cu un volum total al primelor brute subscrise de 152,10 milioane euro si o cota de piata de 9,33%.

Vienna Insurance Group AG a anuntat, la inceputul lunii noiembrie, ca detine pachetul majoritar de actiuni al societatii Asigurarea Romaneasca Asirom SA. Fostul actionar majoritar, - InterAgro - vanduse, intr-o prima etapa, 30,52% din Asirom catre compania austriaca Vienna Insurance Group pentru 146 milioane lei, tranzactie derulata la sfarsitul lunii iulie.

Intr-o a doua etapa, VIG a cumparat, in urma cu o saptamana, 20,2% din Asirom de la Interagro cu suma de 98,2 milioane lei (29,17 milioane euro), iar in prezent detine pachetul majoritar de 50,2%.

Wiener Städtische Versicherung AG Vienna Insurance Group mai controleaza in mod direct in Romania companiile Omniasig, unde detine 97,78% din actiuni, si Unita, cu 99,99% din titlurile societatii si, indirect, Omniasig Asigurari de Viata si Agras. Omniasig Asigurari de Viata este controlata, printr-o detinere de 50%, de Omniasig, iar Unita detine la Agras o participatie majoritara de 75,7%.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri