Clientii bancii Transilvania pot obtine un card Visa Gold pana la sfarsitul lunii martie 2008 daca au un venit lunar eligibil de peste 1.000 euro, cu 500 euro mai putin decat era necesar pana in aceasta luna, banca renuntand si la comisionul de emitere a acestui card.
Visa Gold este dedicat persoanelor cu venituri relativ ridicate, carora li se ofera servicii gratuite de asigurare pe timpul calatoriilor in strainatate, acces gratuit al posesorului de card si al inca unei persoane la Salonul Business Class din Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti, precum si reduceri la comercianti. De asemenea, nu sunt percepute comisioane la cumparaturile facute in tara si in strainatate, iar posesorii cardului beneficiaza de o perioada de gratie de pana la 55 de zile.

Oferta Bancii Transilvania cuprinde 12 tipuri de carduri, dedicate unor segmente disctincte de clienti. Banca a emis pana in prezent peste 1,2 milioane de carduri si are 10% din aceasta piata.

Banca Transilvania avea, in septembrie 2007, o cota de piata de 5,2% dupa active si si-a propus sa ajunga la un milion de clienti activi la finalul acestui an, de la 970.000 la jumatatea lunii noiembrie.

Banca Transilvania (TLV) a afisat un profit net de 53,96 milioane lei (16,07 milioane euro) in trimestrul al treilea din 2007, de peste doua ori mai mare decat rezultatul net obtinut in intervalul similar al anului trecut, ca urmare a dezvoltarii tuturor liniilor de afaceri ale banci. Banca Transilvania are in prezent 421 de unitati si peste 5.500 de angajati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri