Credit Europe Bank va lansa un produs destinat firmelor mici si mijlocii, care isi vor putea plati facturile catre furnizorii de marfuri si servicii direct din contul curent deschis la banca, pe baza listei de facturi emise de furnizori.
Clientii Credit Europe Bank pot elimina astfel drumurile la banca, pot urmari scadenta facturilor si isi pot monitoriza platile prin cecuri si bilete la ordin.

In plus, ei beneficiaza de costuri comparabil mai mici fata de cele standard pentru efectuarea transferurilor, mai spun reprezentantii bancii. Produsul Direct IMM poate avea si o linie de credit atasata, destinata exclusiv platii facturilor decontate prin intermediul facilitatii.

Credit Europe Bank Romania este membra a grupului FIBA si are, in prezent, peste 400.000 de clienti, din randul populatiei si al firmelor, printr-o retea de peste 115 sucursale, agentii si puncte de lucru.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri