Libra Bank mareste, de marti, dobanzile la depozitele in lei ale populatiei si firmelor cu marje cuprinse intre 0,5 si 1,5 puncte procentuale, in functie de scadenta, pana la un nivel maxim de 10,5% pe an la depozitele constituite pe un an cu plata la termen.
Dobanda acordata posesorilor de card de economii Libra Mix pentru cel putin 500 lei pastrati pe card a crescut pana la 8% pe an, anunta NewsIn.

Pentru depozitele in lei la o luna cu plata la scadenta banca plateste o dobanda fixa de 8,75% pe an, in crestere de la nivelul anterior de 8% pe an.

La depozitele la termen de trei luni, dobanda variabila platita de banca s-a mentinut la 9,5% pe an. Totodata, pentru economiile constituite cu scadenta la sase luni, banca a marit dobanda anuala de la 9,50% la 10%, la cele la noua luni - de la 9% la 10%, iar pentru cele cu maturitate la 12 luni, de la 9% la 10,5% pe an, potrivit datelor bancii.

Libra Bank este controlata de fondul american New Century Holdings, care are investitii de peste 300 miliarde dolari in Europa Centrala si de Est, din care peste 300 milioane dolari in Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri