Raiffeisen Bank ofera gratuit, fara taxa de activare si fara abonament lunar, serviciul de Internet Banking pentru IMM.
Serviciul Raiffeisen Online pentru persoane juridice a fost lansat in octombrie 2007 si are deja peste 5.500 utilizatori IMM.

Platile efectuate prin serviciul Raiffeisen Online beneficiaza de comisioane cu pana la 85 la suta mai mici decat cele efectuate la ghiseele bancii. Operatiunile bancare sunt efectuate direct de la sediul clientului.

Raiffeisen Online permite accesul persoanelor juridice 24 de ore, 7 zile din 7, securizat, la conturile firmei. Companiile au astfel posibilitatea sa consulte soldurile, conturile si istoricul tranzactiilor, sa efectueze plati intra si interbancare in lei (inclusiv plati facturi si plati catre trezoreria statului), plati catre anumite grupuri de furnizori (plati multiple) si plati intrabancare in valuta.

De asemenea, Raiffeisen Online permite companiilor constituirea/lichidarea depozitelor in lei si valuta si efectuarea de schimburi valutare si transferuri intre conturile proprii.

Tranzactiile ordonate in week-end sunt inregistrate in prima zi lucratoare, iar cele ordonate in timpul noptii sunt procesate fie imediat, fie a doua zi dimineata, in functie de specificul acestora.

Sistemul de criptare SSL la 128 biti asigura o securitate sporita a tranzactiilor efectuate. Accesul este individual, cu precizarea nivelului de autoritate prin sistem de parole individuale atat pentru conturile societatii, cat si pentru tipurile de tranzactii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri