Libra Bank acorda un bonus de 0,6% in perioada 7 mai - 30 iunie la "Depozitele Libra Bank. Solutii magice" pentru toti clientii care isi constituie depozite noi in lei, la termen, cu dobanda fixa si plata la scadenta, a anuntat banca.
In functie de perioada pe care sunt constituite acestea, dobanda poate ajunge pana la 11,1% pe an.

In afara ofertei promotionale, medicii si membrii familiilor acestora primesc in mod constant la Libra Bank un bonus de +0,25% la dobanda standard la depozitele in lei, euro si dolari.

In perioada 07-10 mai, Libra Bank participa la expozitia de aparatura medicala RomMedica desfasurata in Bucuresti, la Romexpo.

Medicii, care reprezinta peste 70% din segmentul de profesii liberale al portofoliului de clienti Libra Bank, pot aplica in timpul expozitiei pentru un credit Hipocrate pentru investitii, fie in varianta standard, fie in varianta de credit cu dobanda zero in cazul achizitiilor de la furnizorii cu care Libra Bank a semnat parteneriate.

Volumul creditelor acordate de Libra Bank profesiilor liberale in 2007 a fost de 83,61 milioane lei, reprezentand 31,78% din volumul total al creditelor acordate de banca. Soldul creditelor pentru profesii liberale valabil la sfarsitul anului trecut era de 124,81 milioane lei. Libra Bank estimeaza pentru 2008 o crestere de pana la 50%.

Libra Bank este controlata de fondul american New Century Holdings, care are investitii de peste 300 miliarde dolari in Europa Centrala si de Est, din care peste 300 milioane dolari in Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri