Finansbank

Conducerea Finansbank (Romania) SA anunta clientii si partenerii de afaceri ca in perioada desfasurarii procesului de denominare a monedei nationale (30 iunie-3 iulie) sucursalele bancii nu vor procesa tranzactii ordonate de clienti, cu exceptia unitatilor deschise in cadrul complexelor Plaza Romania si Bucuresti Mall, precum si a punctelor de lucru deschise in statiunile de pe litoral Neptun si Mamaia, care vor accepta tranzactii de schimb valutar.

Activitatea de marketing a sucursalelor bancii se va desfasura in program normal de lucru.

De asemenea, terminalele POS aflate la comerciantii acceptanti de CardAvantaj nu vor functiona in perioada 30 iunie-1 iulie, iar ATM-urile bancii nu vor accepta tranzactii in ziua de 1 iulie, intre orele 0.00 si 6.00 a.m.

Cardurile emise de Finansbank nu vor fi acceptate la terminalele altor banci (ATM-uri, POS-uri) in ziua de 30.06.2005, intre orele 12.00 si 24.00.

Incepand cu data de 04.07.2005, Finansbank (Romania) SA va relua programul normal de lucru si va continua sa ofere clientilor servicii financiare de prima clasa.

ABN AMRO Bank

In zilele de 30 iunie si 1 iulie, banca ABN AMRO va fi la dispozitia clientilor intre orele 9.00 si 16.00, pentru asistenta si informatii generale, prin intermediul Call Center-ului si al unitatilor sale teritoriale.

Ca urmare a derularii procesului de conversie a monedei nationale, in zilele mai sus-mentionate, banca ABN AMRO nu va oferi informatii cu privire la disponibil in conturi, tranzactii sau alte operatiuni derulate prin conturi.

Limita de timp de primire a platilor in lei si valuta, transmise atat manual, cat si electronic, in ziua de 29.06.2005, va fi ora 11.00. Toate platile primite dupa ora 11.00 vor fi procesate in data de 04.07.2005, iar platile in lei se vor primi numai in noua moneda RON.
Cecurile emise in leul vechi ROL postdatate (cu o data ulterioara zilei de 30 iunie 2005) se vor putea remite bancii noastre, spre incasare, pana la 1 august 2005, numai daca borderourile de incasare care insotesc cecurile sunt completate cu sume in leul nou, RON.

Biletele la ordin emise inainte de 1 iulie 2005 si scadente dupa 1 iulie 2005 se vor remite bancii numai cu borderouri de incasare completate cu sume in leul nou, RON.

In perioada 29.06-1.07.2005, programul de functionare a ATM-urilor din reteaua ABN AMRO Romania si a cardurilor emise de ABN AMRO Bank Romania va fi urmatorul:

- Incepand cu data de 29.06.2005, ora 15.00, ATM-urile din reteaua ABN AMRO nu vor mai accepta decat carduri emise de ABN AMRO.

- Incepand cu data de 30.06.2005, ora 8.00, si pana in 01.07.2005, ora 00.00, ATM-urile din reteaua ABN AMRO nu vor functiona, iar cardurile proprii nu vor putea fi folosite pentru retrageri de numerar in aceasta perioada.

- Cardurile emise de ABN AMRO vor putea fi folosite in aceasta perioada pentru plati si retrageri de numerar in afara teritoriului Romaniei.

- Pe teritoriul Romaniei, cardurile emise de ABN AMRO vor putea fi folosite la ATM-urile si POS-urile altor banci, in functie de programul de functionare al bancilor respective.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri