Brokerul de credite IpoteciDirect mizeaza pe o valoare a creditelor intermediate de 18 milioane euro in acest an, dupa ce a intermediat deja imprumuturi de 2,7 milioane euro in primele doua luni de activitate.
Rata de aprobare a dosarelor gestionate de brokerul de credite este de 81%, peste media pietei, de 70%.

Pana in 2012 compania vrea sa atinga o cota de piata de 8% si sa intermedieze credite de 600 milioane euro, sustin reprezentantii companiei.

"In prezent, numai patru din 100 de romani apeleaza la un consultant financiar, fata de pietele dezvoltate din Europa unde ponderea este cuprinsa intre 40 si 70%. Conform estimarilor IpoteciDirect, ponderea intermedierilor de credite urmeaza sa creasca de la 7-8% in 2009 la aproximativ 20% in urmatorii patru ani", a spus analistul financiar al companiei, Raluca Dobre.

Compania vrea sa deschida doua noi centre ipotecare in Bucuresti in acest an, iar din 2009 intentioneaza sa-si extinda reteaua la nivel national, urmand sa deschida 16 centre ipotecare pana in 2012.

Ipoteci Direct a fost lansata in mai 2008, cand si-a deschis primul centru ipotecar in Bucuresti. Compania este membru al International Union For Housing Finance (IUHF) si urmeaza sa devina membru al Asociatiei Brokerilor de Credite (ABC).

Unul dintre actionarii principali ai companiei este Adam Niewinski, fondatorul celei mai mari retele de consultanti de credite si instrumente financiare din Polonia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri