Bancpost va acorda, de pe 21 iulie, o dobanda anuala neta de 4,5% la Mega Contul de Economii in euro pentru persoanelor fizice rezidente si nerezidente.
Dobanda este variabila incepand de la primul euro, se calculeaza zilnic, se vireaza in contul curent al clientului la sfarsitul fiecarei luni calendaristice si reprezinta echivalentul unei dobanzi brute de 5,36% p.a. pentru un depozit la termen.

Mega Contul de economii in euro functioneaza asemenea uni cont curent si nu necesita deschiderea unui cont curent atasat. Deschiderea, inchiderea precum si administrarea acestui cont de conomii nu sunt comisionate. Nu este prevazuta o suma minima sau maxima pentru deschiderea acestui produs de economisire.

Mega Contul de economii in euro este un produs foarte flexibil - permite depunerea, retragerea sau efectuarea viramentelor bancare atat la ghiseu, cat si prin Internet Banking, oricand si in orice suma in limita disponibilului din cont.

Prin aceasta majorare de dobanda, Mega Contul de economii in euro devine la acest moment, produsul cu cea mai buna dobanda neta de pe piata romaneasca pentru un cont de economii in euro.

Bancpost este membra a Grupului Eurobank EFG, care este o organizatie bancara internationala cu active totale de peste 68,4 miliarde euro. Grupul are peste 22.000 de angajati si ofera produsele si serviciile sale atat prin reteaua proprie de peste 1.500 sucursale si puncte de vanzare, cat si prin canale alternative de distributie.

In zona largita a Europei Centrale si de Sud Est (Noua Europa), Grupul Eurobank EFG se pozitioneaza intre bancile de varf in toate tarile in care si-a stabilit prezenta si anume in Bulgaria, Romania si Serbia. incepand din 2006, Grupul Eurobank EFG a intrat si pe pietele din Polonia, Turcia, Ucraina si Cipru. Eurobank EFG a investit pana in prezent aproximativ 2 miliarde euro in Noua Europa.

Eurobank EFG este membra a EFG Group, al treilea grup bancar ca marime din Elvetia, dupa UBS si Credit Suisse. Eurobank EFG este totodata una dintre cele mai mari companii elene listate la bursa, din punct de vedere al capitalizarii, avand o baza ampla de actionari de peste 210.000.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri