Banca Comerciala Romana (BCR) prelungeste pana la sfarsitul lunii august oferta pentru creditul imobiliar Camin Super BCR si creditul ipotecar Rezidential Super BCR in moneda europeana, cu dobanzi incepand de la 4,95% pe an, a anuntat banca.
Banca prelungeste astfel campania promotionala inceputa in luna mai. BCR percepe o rata fixa a dobanzii de 4,95% pe an in primele 6 luni, dupa care dobanda fixa perceputa creste la 7,95% pe an in urmatoarele 12 luni, pentru creditele imobiliare si ipotecare in euro Camin Super BCR si Rezidential Super BCR.

Dupa perioada de18 luni cu dobanda fixa, dobanda devine variabila, astfel incat la creditele imobiliare dobanda variaza in functie de dobanda de referinta a bancii, iar la creditele ipotecare in functie de nivelul mediu al dobanzilor la euro la 6 luni pe piata interbancara (Euribor la 6 luni).

"Am decis sa dam posibilitatea si acelora care nu au finalizat documentatia in timp util, precum si cetatenilor romani care isi desfasoara activitatea in strainatate si revin in aceasta perioada in tara. La nivelul BCR, incurajam contractarea de credite ce au ca destinatie investitiile imobiliare in euro, avand in vedere procesul de convergenta la moneda europeana", a spus directorul executiv al directiei de credite de retail din cadrul bancii, Monica Boerescu.

BCR percepe, in continuare, comisioane lunare zero pe toata perioada de creditare la imprumuturile contractate in cadrul ofertei promotionale, se mai arata in comunicatul bancii.

BCR, membra a grupului financiar austriac Erste, gestioneaza, in prezent, active de peste 17,5 miliarde euro. Banca opereaza prin 597de unitati de retail (pentru populatie si microintreprinderi) si 52 de centre de afaceri corporate dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari. BCR emite 23 tipuri de carduri de credit si de debit si are o retea de peste 1.600 de bancomate (ATM) si 14.000 de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri