UniCredit Tiriac Bank are o retea de 200 de unitati si vrea sa ajunga la 240 de sucursale si agentii pana la sfarsitul lui 2008, in conditiile in care numarul angajatilor a crescut de la inceputul anului cu 900, pana la 3.000 de salariati, a anuntat banca intr-un comunicat. In primele opt luni ale anului, UniCredit Tiriac Bank, a deschis 55 de noi sucursale si agentii.
"Procesul de extindere a depasit proiectia initiala conform cu proiectul strategic de dezvoltare teritoriala, care prevedea atingerea pragului de 200 de unitati in luna noiembrie. In noiembrie ne-am propus sa finalizam din punct de vedere tehnic implementarea conceptului de selfbanking, care va functiona in paralel cu modelul traditional de deservire", a declarat directorul de optimizare a retelei, Robert Serbanescu.

De la inceputul anului, au fost angajate aproximativ 900 de persoane, dintre care jumatate (450 de persoane) reprezinta angajari pentru sustinerea dezvoltarii retelei, atat in noile sucursale, cat si in sediul central.

"Extinderea retelei e un proces bine controlat, in care tinem cont de toate aspectele legate de risc, inclusiv de cele referitoare la calitatea personalului", a declarat presedintele executiv al UniCredit Tiriac Bank, Rasvan Radu.
In a doua jumatate a anului trecut, banca a reorganizat reteaua de sucursale si agentii prin alocarea de unitati dedicate populatiei si, separat, clientilor companii.

Banca utilizeaza oportunitatile de vanzari incrucisate impreuna cu alte subsidiare UniCredit si de parteneriatele de tip joint venture incheiate in Romania, oferind prin intermediul sucursalelor sale produse si servicii cu valoare adaugata.

UniCredit Tiriac Bank avea o retea de peste 180 de sucursale si aproximativ 600.000 de clienti la jumatatea acestui an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri