ING Bank Romania a ajuns, dupa un an de la lansarea serviciilor bancare pentru persoane fizice, la 100.000 de conturi, deschise prin reteaua de ING Office-uri, informeaza un comunicat al companiei.
"Succesul conceptului de SelfBank a depasit asteptarile noastre in privinta numarului de clienti. Mai mult, statisticile arata ca peste o treime din tranzactiile efectuate de clienti au avut loc in afara orelor obisnuite de lucru, respectiv inainte de ora 9 si dupa ora 17, ceea ce demonstreaza ca initiativa noastra de a oferi un program prelungit de lucru a fost foarte bine primita", a declarat Misu Negritoiu, director general adjunct ING Bank.

El a adaugat ca banca intentioneaza sa mai deschida 100 de birouri pana la sfarsitul anului si sa diversifice gama de produse bancare oferite persoanelor fizice.Serviciile bancare pentru populatie au fost lansate de ING in luna iulie a anului trecut prin unitatile SelfBank, disponibile intre orele 7 si 23, sapte zile din sapte.

Potrivit comunicatului, saptamana trecuta au fost deschise patru noi birouri - doua la Braila si doua la Targu-Mures.SelfBank permite clientilor sa retraga si sa depuna numerar in moneda nationala si sa efectueze multiple operatiuni bancare, de la transferuri intre conturi si schimburi valutare pana la plati ale facturilor de utilitati - telefon, gaz sau electricitate. Desigur, la baza succesului bancii sta si dobanda de 8,5% acordata de ING pentru cont curent.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri