Credit Europe Bank a lansat contul de economii Acumulare IMM, pentru firmele mici si mijlocii, produs ce se comporta ca un cont curent, dar dobanda oferita de banca se compara cu cea platita pentru un depozit.
“Prin lansarea contului de economii „Acumulare IMM” ne-am propus sa introducem gama de produse de economisire pentru IMM-uri, prin combinarea in cadrul aceluiasi produs a beneficiilor unui cont de depozit la termen cu accesibilitatea oferita de conturile curente”, a declarat Mustafa Cavusoglu, Director Marketing IMM, Credit Europe Bank (Romania) S.A.

„Acumulare IMM” este un cont de economii dedicat clientilor din categoria IMM care, pe langa dobanda competitiva ofera si accesul permanent si rapid la banii firmei, specific conturilor curente.

Avantajul principal oferit de noul produs consta in garantarea unor castiguri suplimentare, dobanda fiind comparabila cu cea a unui depozit la termen. Contul de economii „Acumulare IMM” este totodata un instrument eficient de optimizare a fluxurilor de numerar a firmelor, permitandu-le acestora sa isi sporeasca fondurile disponibile in anumite perioade si sa le foloseasca in orice moment pentru finantarea activitatilor lor specifice.

Rata dobanzii pentru conturile de economii „Acumulare IMM” este diferentiata pe transe valorice, fiind crescatoare pe masura ce sumele depuse in acest cont sunt mai mari. Dobanda este calculata zilnic la soldul contului de economii si este platita lunar. Sumele economisite prin intermediul conturilor „Acumulare IMM” sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar, in limita plafonului comunicat periodic de acesta.

Credit Europe Bank (Romania) S.A., membra a grupului FIBA, asigura o gama larga de produse si servicii catre peste 400,000 de persoane fizice, IMM-uri si corporatii, prin intermediul unei retele alcatuite din 115 de sucursale, agentii si puncte de lucru – retea mereu in dezvoltare, precum si prin alte canale alternative: bancomate, POS si servicii de internet banking.>>
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri