Analistii financiari Dragos Cabat si Catalin Dumitrescu au lansat firma Financial View, prin care ofera servicii de consultanta financiara si de management, intermediere de credite si finantari pentru companii.
Firma ofera si servicii de pregatire a personalului din institutiile financiare (banci, fonduri de investitii, fonduri de pensii, firme de asigurari) si companii.

Dupa o cariera de peste 12 ani in domeniul creditarii si investitiilor, timp in care a lucrat pentru grupuri financiare precum UniCredit, OTP sau Citi, Dragos Cabat, impreuna cu fostul sau coleg Catalin Dumitrescu, au lansat firma Financial View.

Cei doi parteneri de afaceri au o larga experienta in relatia cu clientii persoane juridice, in managementul bancar, precum si in formularea si gestionarea politicilor privind riscul de creditare din institutiile financiare.

Dragos Cabat, care detine si pozitia de presedinte al CFA Romania, sustine ca strategia Financial View tine cont de faptul ca bancile comerciale si firmele de investitii se deplaseaza tot mai mult de la conceptul de institutii financiare, la cel de companii de servicii financiare.

In acest context, Cabat sustine ca "a fi aproape de client face diferenta dintre succes si mediocritate". Financial View a aparut pe piata din dorinta de a oferi clientilor posibilitatea de a alege in deplina cunostinta de cauza, cele mai bune solutii de finantare existente pe piata, se mai arata in comunicatul companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri