Sub sloganul „Chiar si cele mai marunte lucruri pot deveni lucruri mari”, Banca Comerciala Carpatica (BCC) deruleaza in prezent o campanie de sustinere a afacerilor agentilor economici.
Tuturor celor care au 1001 idei de afaceri, 1001 idei de parteneriate, 1001 idei de investitie, BCC le recomanda Creditul 1001 oportunitati, oferit in conditii flexibile privind destinatia finantarii oferite si garantiile solicitate. Valoarea maxima a sumei care poate fi obtinuta este de 1.000.000 lei sau echivalent in moneda de acordare, iar perioada de creditare poate ajunge pana la 120 de luni.

Creditul 1001 Oportunitati este una dintre cele mai bune solutii financiare de creditare oferite de Banca Comerciala Carpatica agentilor economici care deruleaza afaceri viabile. Avantajele in contractarea acestui credit constau in conditiile flexibile de acordare a imprumutului, garantiile solicitate, precum si faptul ca se poate acorda pentru diverse nevoi nenominalizate.

Creditul 1001 oportunitati se acorda in leu, euro sau dolari, iar valoarea maxima imprumutata poate fi de 500.000 lei (sau echivalent in moneda de acordare), pentru clientii IMM, sau de 1.000.000 lei (sau echivalent in moneda de acordare) pentru clientii incadrati de catre BCC in
categoria corporatii.

Perioada de creditare este de 60 luni pentru creditele garantate cu Contract de Asigurare incheiat cu o societate de asigurari agreata de banca si, respectiv, 120 luni pentru creditele acordate utilizand celelalte variante de garantii.
Campania de promovare a Creditului 1001 Oportunitati se va incheia la sfarsitul lunii noiembrie.

Banca Comerciala Carpatica pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse si servicii, oferite prin intermediul retelei teritoriale de 241 de unitati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri