Pensionarii din evidenta Casei de Pensii a Ministerului Apararii Nationale (MApN) isi pot primi, de la 1 octombrie, pensiile si in conturi curente deschise la ProCredit Bank, putand opta si pentru produse de economisire oferite de banca, se arata intr-un comunicat al ProCredit Bank.
"Pentru a-si incasa pensiile prin ProCredit Bank, pensionarii trebuie doar sa isi deschida un cont curent in oricare din sucursalele si agentiile bancii si sa completeze o cerere tip, formular ce se gaseste in toate unitatile bancii din Bucuresti si din tara", se mai precizeaza in comunicat.

De asemenea, pensionarii pot opta pentru varianta de a economisi intr-un depozit deschis la ProCredit Bank, beneficiind de un plus de 0,3 puncte procentuale la dobanda standard pentru depozitele in lei, cat si pentru alte produse de economisire. De exemplu, incepand din 13 octombrie, ProCredit Bank va oferi pensionarilor o dobanda de 12,30% la depozitul in lei constituit pe o perioada de 6 luni.

Militarii pensionati isi mai pot primi pensiile si prin conturi deschise la alte banci, printre care Banca Comerciala Romana (BCR), Banca Transilvania si Banca Comerciala Carpatica (BCC).

In Romania, ProCredit Bank a fost infiintata in 2002 si are printre actionari Banca Europeana pentru Recontructie si Dezvoltare (BERD), IFC - membra a grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, KfW si ProCredit Holding.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri