Medical Finance, specializata in finantari prin leasing si credit pentru domeniul medical, a anuntat ca la finalul trimestrului trei al anului fiscal 2008 avea proiecte aprobate in valoare de 13 milioane de euro, insa targetul de vanzari al companiei pentru 2008 este de 15 milioane de euro.
Pana la finele anului in curs vanzarile companiei se vor tripla, compania cunoscand la aceasta data o dezvoltare mai rapida decat cea a pietei, vanzarile inregistrand o crestere continua.

„Ne propunem sa atingem o cifra de afaceri de 15 milioane de euro pentru anul 2008, in conditiile in care piata de echipament medical privat din tara noastra este estimata la peste 60 milioane de euro”, a declarat Daniel Badic, director executiv al Medical Finance.

In trimestrul trei, compania a finalizat investitia la spitalul privat Pelican din Oradea , investitie in valoare de 15 milioane de euro. Spitalul se intinde pe un spatiu de 3300 mp, distibuiti pe 4 nivele si dispune de o capacitate de 54 de paturi, bloc operator cu 5 sali de interventie, centru de radiologie / imagistica si serviciu de ambulanta.

Medical Finance a adus pe piata un mix de servicii dedicate pietei medicale private, care consta in proiecte la cheie, management de proiect, planuri de afaceri, studii de fezabilitate, dar si oferte de echipamente medicale si solutiile optime de finantare a acestora.

Compania are parteneriate cu toti furnizorii de echipamente medicale din Romania, majoritatea fiind distribuitori ai celor mai importante companii internationale. Astfel, medicii si investitorii pot alege dintr-o gama larga de echipamente medicale, in functie de propriile criterii si de bugetul alocat.

Portofoliul de clienti este format din medici, cabinete medicale, clinici si spitale private, centre de imagistica. Valoarea proiectelor medicale finantate variaza de la cateva mii de euro pana la milioane de euro.

Medical Finance a fost infiintata acum 2 ani si are reprezentanti in 8 orase din tara: Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi, Satu-Mare, Galati, Oradea si Craiova. Astfel, asigura consultanta si implementare rapida a proiectelor medicale si la nivel local.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri