Piraeus Bank a anuntat ca va mari cu 0,5 puncte procentuale dobanzile la economiile in lei pentru toate cele patru termene de maturitate ale depozitului Star, majorarea urmand a fi aplicata persoanelor si companiilor care aleg acest produs de economisire incepand de luni.
Noile dobanzi intra in vigoare la inceputul acestei saptamani si se aplica persoanelor fizice si juridice care aleg ca varianta de economisire depozitul Star, incepand cu 17 noiembrie 2008.

Depozitul Stare ofera comisioane 0 pentru constituirea depozitului si retragerea la scadenta a banilor, deschiderea unui cont curent fara alte costuri. In plus, clientul poate opta pentru prelungirea automata a depozitului la scadenta si isi poate alege modalitatea de plata a dobanzii: capitalizare sau la scadenta.
Incepand din acesta luna, banca a decis sa ofere depozitul Star si persoanelor juridice.

Piraeus Bank Group (Grecia) are o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing-ului. Grupul financiar are in prezent 868 de sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri