Alpha Bank a renuntat la comisionul de retragere pentru conturile curente si a modificat dobanzile atasate contului curent Alpha Premier, destinat populatiei, in prezent banca platind dobanzi de 12,25% sau 13,25% pe an la lei si 3,5% sau 4,25% pe an la euro, a anuntat Alpha Bank.
Noua dobanda pentru contul Alpha Premier este de 12,25% pe an pentru sume de pana la 1 milion lei, in timp ce pentru sume ce depasesc acest interval dobanda este de 13,25% pe an.

La conturile curente in euro cu sume in sold de pana la 1 milion euro dobanda este de 3,50% pe an, iar pentru sume mai mari, banca ofera o dobanda de 4,25% pe an.

Dobanda se calculeaza zilnic la soldul contului si se capitalizeaza lunar. Contul poate fi deschis in lei sau euro, iar clientii beneficiaza de dobanda pentru orice suma existenta in cont, fara o limita minima sau maxima. Veniturile din dobanzile aferente sunt scutite de impozit, se mai arata in comunicatul Alpha Bank

Pentru deschiderea contului Alpha Premier nu se percepe comision, singurul cost aferent produsului fiind comisionul anual de 50 lei pentru contul in lei si echivalentul acestei sume pentru contul in euro.

Contul Alpha Premier este insotit de cardul AlphaCard Visa Electron, fara taxa de emitere si taxa anuala, clientul avand posibilitatea, totodata, sa opteze si pentru un alt tip de AlphaCard, fie el de debit sau credit, Visa sau MasterCard.

Clientii Alpha Premier au acces gratuit la serviciul de Internet Banking Alpha Click, prin care clientii isi pot verifica disponibilul din cont, inclusiv castigul lunar obtinut din dobanda si sa efectueze operatiuni bancare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri