MKB Romexterra Leasing IFN a inregistrat afaceri de 60 milioane euro in primele noua luni, in crestere cu 22,5% fata de acelasi interval din 2007, pe fondul cresterii valorii contractelor, a declarat presedintele companiei, Cornel Constantinescu.
In primele noua luni din 2007, compania a inregistrat o valoare a finantarilor de bunuri de 49 milioane euro.
MKB Romexterra Leasing a incheiat 790 contracte in primele noua luni din 2008, in valoare totala de 75 milioane euro, a mentionat Constantinescu. In aceasi perioada din 2007 MKB Romexterra Leasing a incheiat 1.267 contracte in valoare de 61 milioane euro, anunta NewsIn.

Dupa tipul activelor finantate in perioada analizata, mai mult de patru cincimi (82%) din structura portofoliului companiei era reprezentata de segmentul pentru autovehicule, segmentul de imobile avea o pondere de 14%, iar echipamentele - 4%.

"In conformitate cu strategia de marketing si vanzari a MKB Romexterra Leasing, dar in stransa corelatie cu situatia pietei, punem accent pentru anul 2009 pe segmetul auto si pe real estate", a mai spus presedintele MKB Romexterra Leasing IFN.

Valoarea bunurilor finantate pe segmentul imobiliar a fost in primele noua luni de 9 milioane euro, potrivit reprezentantilor companiei.

Compania MKB Romexterra Leasing IFN, membra a grupului bancar MKB Romexterra, controlat de MKB Bank din Ungaria, are un capital social de 31,4 milioane lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri