EximBank a deschis la Deva, unitatea teritoriala cu numarul 10 ce va acoperi judetele Hunedoara si Gorj, ca parte a strategiei EximBank de extindere a distributiei, ce prevede ca in urmatorul an reteaua sa creasca prin deschiderea a inca 7 agentii.
"Am decis ca prima dintre cele 8 noi agentii pe care le vom infiinta in urmatoarele luni sa fie la Deva pentru ca judetul face parte dintr-o regiune in crestere, cu rezultate economice peste media nationala. Hunedoara are un potential fantastic si, ca urmare a faptului ca in zona va trece culoarul IV paneuropean, se estimeaza ca multe companii romanesti vor investi in regiune. In aceste momente, cand mediul de afaceri are nevoie mai mult decat oricand de sprijin, EximBank, prin extinderea retelei de distributie, doreste sa aduca mai aproape de investitorii romani produsele sale unice, prin care banca ii sustine”, a declarat Carmen Radu, Presedinte&CEO EximBank.

Inaugurarea agentiei Deva face parte din strategia EximBank de extindere a distributiei, ce prevede ca in urmatorul an reteaua sa creasca prin deschiderea a inca 7 agentii in: Suceava, Ploiesti, Pitesti, Alba, Satu Mare, Targu Mures si Iasi. Rolul acestora este acela de a promova produsele si serviciile EximBank in mediul de afaceri, cu prioritate in randul I.M.M.-urilor si exportatorilor.

Agentia EximBank Deva este situata in zona de centru a orasului, pe strada Str. Mihai Viteazu si are programul de lucru cu publicul de luni pana vineri, in intervalul orar 9:00 -17:00.

Banca de Export-Import a Romaniei, Eximbank S.A., infiintata in 1992, este o banca specializata, cu capital majoritar de stat, ce ofera agentilor economici produse de finantare, garantare si asigurare.

Doar de la EximBank, agentii economici pot accesa Creditul cu dobanda subventionata (cu 5 p.p. sub dobanda pietei), Garantia nume si cont stat – in valoare de pana la 80% din valoarea creditului, indiferent de moneda in care se acceseaza creditul -, Asigurarea cursului de schimb valutar – produs ce protejeaza incasarile in EUR si USD din exporturile efectuate, impotriva fluctuatiilor nefavorabile ale cursului de schimb.

In prezent EximBank are o retea formata din 9 sucursale in zonele: Bucuresti, Bacau, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Timisoara, Buzau si Oradea si, incepand de azi, o agentie – in Deva. Maine, EximBank va inaugura o noua agentie, in Alba>>.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri