KD Life Asigurari S.A, parte a grupului de afaceri international KD Group, a deschis primul Punct Financiar din Romania la Cluj-Napoca, o investitie de 40.000 de euro.
“Dezvoltarea si consolidarea domeniului asigurarilor de viata pe piata romaneasca este unul din scopurile noastre cele mai importante. Am ales Clujul pentru ca il consideram ca fiind un oras cu un urias potential atat din punct de vedere al dezvoltarii economice, cat si din perspectiva dezvoltarii noastre viitoare in aceasta zona. Asteptarile noastre, confirmate pana in momentul de fata din perpectiva bunei colaborari dezvoltate cu partenerul local, sunt dezvoltarea unei puternice relatii parteneriale cu reprezentantii locali din domeniul distributiei de produse finaciare”, a declarat Ian Harrocks, director general KD Life Asigurari, in cadrul unei conferinte de presa de la Cluj.

Partenerul local al KD Life Asigurari este firma Management Business Life, cu o arie de expertiza concretizata in consultanta, avand clienti persoane fizice si juridice (peste 100 societati comerciale), precum si in colaborarea cu institutiile financiare, potrivit NewsIn.

Investitia in Punctul Financiar de la Cluj este de peste 40.000 euro si cuprinde cheltuieli logistice, de amenajare a spatiului, recrutare si pregatire a personalului, etc. KD Life Asigurari Cluj are 20 angajati.

KD Life Asigurari a inregistrat la jumatatea anului 2008 o crestere a cifrei de afaceri semnificativa in comparatie cu aceeasi perioada a anului anterior si este creditata de publicatiile de specialitate, dupa mai putin de 2 ani de activitate pe piata romaneasca, cu o cota de piata de 1.1%, asteptarile fiind ca sfarsitul anului sa modifice promitator acest procent catre cifra de 1,5%.

KD Life Asigurari este are 16 agentii in Romania, in Bucuresti, Craiova, Iasi, Pitesti, Timisoara, Constanta, Sibiu, Oradea, Piatra Neamt, Ramnicu Valcea, Galati si Ploiesti.

Grupul KD este unul din cele mai mari grupuri financiare din Slovenia. Compania are aproximativ 2.000 de angajati si opereaza in 12 tari din Europa Centrala si de Sud-Est. Activitatile de baza ale Grupului sunt administrarea fondurilor de investitii si brokeraj, asigurari, servicii financiare, investitii de capital si bunuri imobiliare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri