Fostii angajati ai Ministerului Administratiei si Internelor care s-au pensionat isi vor putea primi pensiile si printr-un cont curent deschis la ProCredit Bank, cu un card de debit atasat.
Pensionarii fosti angajati ai Ministerul Internelor si Reformei Administrative (MIRA) - actualmente Ministrul Administratiei si Internelor (MAI) - isi pot deschide un cont curent la oricare din sucursalele si agentiile bancii, ca urmare a parteneriatului incheiat de aceasta cu Ministerul si Casa de Pensii.

Banca nu percepe niciun comision pentru deschiderea de cont, emiterea cardului, retragerea de numerar de la bancomatele ProCredit Bank si extrasele de cont.

Totodata, pensionarii pot economisi si in cadrul Depozitului pentru pensionari al ProCredit Bank, pentru care banca plateste o dobanda anuala de 14,30% pentru depozitul in lei cu scadenta la 6 luni. si in cazul altor produse de economisire, banca practica dobanzi mai mari cu 0,3% fata de dobanda standard pentru pensionari.

ProCredit Bank are in prezent o retea de 41 de unitati in Bucuresti si in tara.

In Romania, ProCredit Bank a fost infiintata in 2002, prin parteneriatul dintre Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), International Finance Corporation (IFC) - membra a grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, KfW, ProCredit Holding (companie germana de investitii) si IPC.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri