Leul a revenit pe o tendinta de depreciere accentuata, pierzand teren la sfarsitul dupa-amiezii pana la cotatii care au depasit din nou pragul de 4,3 lei/euro, evolutia fiind similara cu a altor monede din regiune.
Moneda nationala a deschis sedinta la 4,2524 lei/euro si s-a apreciat dupa primele tranzactii pana la 4,21 lei/euro, dealerii suspectand o interventie indireca pe piata valutara a bancii centrale. Leul a inceput insa apoi sa piarda rapid teren in fata euro, pana la un curs maxim de 4,3051 lei/euro. La 15:50, bancile cumparau un euro cu 4,2977 lei si il vindeau cu 4,3030 lei.

Marti, leul se depreciase pana la cotatii minime record, de 4,3530 lei/euro. In regiune, zlotul a pierdut teren pana la cotatii de peste 4,16 unitati/euro, iar forintul se tranzactioneaza in apropiere de 280 unitati/euro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri