Asiguratorul britanic Aviva a anuntat o crestere cu 8,6% a vanzarilor din 2008, peste asteptarile analistilor, atenuand ingrijorarile privind nivelul capitalului.
Compania a anuntat ca vanzarile de polite de asigurari de viata si pensii au crescut la 34,58 miliarde lire sterline (49,8 miliarde dolari) in 2008. Analistii chestionati de Aviva estimasera vanzari de 33,52 miliarde lire sterline, anaunta Reuters, potrivit NewsIn.

Aviva a anuntat un excedent al capitalului de 2 miliarde lire sterline pe 31 decembrie, fata de 1,3 miliarde lire sterline in octombrie, si a estimat ca va avea garantii de 1,3 miliarde lire sterline in cazul in care scaderile de pe pietele de capital vor fi de 40% fata de nivelul atins la sfarsitul lui 2008.

Asiguratorul britanic este prezent si pe piata romaneasca, pe segmentele de asigurari, fonduri de pensii obligatorii administrate privat (pilonul II) si al pensiilor facultative (pilonul III).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri