Israelinii de la Bank Leumi, jucator de talie mica din sistemul bancar autohton, au lansat un depozit destinat persoanelor fizice si juridice, rezidente si nerezidente.
Depozitul Zefir are o dobanda fixa anuala de 15% la lei si de 6% la euro pentru un termen de 2 luni, suma minima de constituire fiind de 1.000 de lei sau 500 de euro.

Particularitatea acestui depozit consta intr-un bonus de dobanda de 0.10% pentru depozitele in lei si euro constituite de doamne si domnisoare pe parcursul lunii martie.

Astfel, depozitul ofera clientilor femei o dobanda de 15.10% la lei si 6.10% la euro.

Printre avantajele economisirii prin acest produs sunt dobanda fixa, comisionul zero pentru deschiderea contului de catre persoanele fizice si bonusul de dobanda.

La scadenta, depozitul si dobanda aferenta vor fi virate in contul curent al clientului.

Depozitele sunt garantate de stat, in limita plafonului comunicat de Fondul de Garantare a Depozitelor in sistemul Bancar.
Astfel, plafonul, pentru fiecare deponent persoana fizica s-a stabilit, incepand cu data de 15.10.2008, la echivalentul a 50.000 de euro.

Bank Leumi este un grup bancar international cu o retea de peste 300 de sucursale si agentii in cele mai importante centre economico-financiare din intreaga lume.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri