RBS Romania a inaugurat doua locatii noi Royal Preferred Banking in Bucuresti si Constanta, avand acum trei lounge-uri in toata tara.
Royal Preferred Banking este un serviciu bancar din clasa premium, personalizat si adaptat pentru clientii cu venituri lunare de peste 5.000 de euro sau care detin active de peste 50.000 de euro.

„Strategia si viziunea noastra pe termen lung este sa furnizam servicii bancare personalizate, reflectand stilul de viata specific persoanelor cu venituri mari, ajutandu-i sa isi protejeze si sa-si mareasca averea prin oportunitati de investitii si produse financiare de elita”, a declarat Marijana Vasilescu, Corporate Director, Head of Affluent Banking Royal Preferred Banking.

Cele doua locatii Royal Preferred Banking au fost deschise recent in Piata Unirii din Bucuresti si in centrul orasului Constanta.

In plus, fata de aceste locatii dedicate, clientii Royal Preferred Banking au la dispozitie un bancher personal si produse financiare personalizate in functie de nevoile lor, au acces la forumuri financiare si la o serie de beneficii de lifestyle precum reduceri la magazinele de lux sau invitatii la evenimente speciale.

De asemenea, clientii beneficiaza de Cardul Black, un card premium care le permite sa efectueze plati internationale sigure si avantajoase.

Detinatorii cardului pot beneficia de o gama de privilegii in activitatile de zi cu zi sau atunci cand calatoresc: transport catre aeroporturile Henri Coanda si Baneasa din Bucuresti cu masini clasa A, acces in salonul business din Aeroportul International Henri Coanda, reduceri de pana la 30% pentru numeroase marci de lux. Totodata, clientii au la dispozitie modalitati de plata a ratelor de credit, plata prin telefon a facturii de utilitati sau phone banking.

RBS Romania are statut de sucursala si a fost inclusa, alaturi de alte 14 subsidiare si sucursale ale bancii-mama, pe lista celor de vanzare, planul reprezentand impartirea afacerilor in 3 grupe de importanta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri