KIWI Finance a introdus in portofoliul de servicii oferite doua noi linii de business reprezentand departamente specializate in consultanta pentru finantarile acordate corporatiilor si intreprinderilor mici si mijlocii, si respectiv, consultanta juridica, care vor genera 15% din veniturile preconizate pentru 2009
Kiwi Finance a inregistrat la sfarsitul anului trecut o cifra de afaceri de 3,4 milioane de euro, in crestere cu 2% fata de 2007. Volumul total de credite intermediate a depasit pragul de 442 milioane de euro, in timp ce volumul de vanzari a avansat cu 11 puncte procentuale.

In acelasi timp, diversificarea ofertei vine pe fondul oportunitatii oferite de piata, in contextul in care tot mai multe companii au inceput sa manifeste un interes crescut pentru obtinerea de imprumuturi.

“Introducerea a doua noi servicii vine pe fondul unei cereri reale in piata din partea companiilor – corporatii sau IMM-uri, interesate sa acceseze finantari – prin credite bancare, leasing, fonduri europene sau cofinantari. Dorim sa contribuim la asigurarea unui nivel de competivitate cat mai ridicat in randul companiilor si suntem convinsi ca sfaturile profesionistilor vor contribui la indeplinirea acestui deziderat. In plus, prin adaugarea celor doua noi linii de business, KIWI Finance isi consolideaza afacerile devenind astfel un competitor cu un portofliu complet de servicii”, a declarat Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

Ea a daugat ca, in primul an de functionare, cele doua noi departamente vor contribui cu 15% la cifra de afaceri totala.

Conducerea departamentului specializat in oferirea de servicii de consultanta pentru companii este asigurata de Anamaria Rotar si se va ocupa de furnizarea de solutii de finantare atat pe termen scurt – credite pentru capital de lucru, linii de finantare - cat si credite de investitii pe termen lung, sau finantarea de echipamente prin leasing sau credite bancare.

Totodata, Traian Stancu va raspunde de activitatea departamentului ce va furniza servicii de consultanta juridica, cu focus pe consultanta aferenta contractelor de credit in derulare, consilierea persoanelor care au incheiat/urmeaza sa incheie antecontracte de vanzare cumparare cu dezvoltatorii si pentru contractarea si garantarea unor noi credite.

Kiwi Finance este lider pe piata de brokeraj bancar din Romania, fiind infiintata la sfarsitul anului 2003 sub numele de Gemini Capital Consult.

Activitatea Kiwi Finance se concentreaza pe trei directii de business: consultanta credite pentru persoane fizice, consultanta credite pentru persoane juridice si consultanta juridica. Kiwi Finance detine 9 sucursale in Bucuresti, Timisoara, Constanta, Ploiesti, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Campina si Slatina. De la infiintare, in 2003, si pana in prezent, KIWI Finance a intermediat credite in valoare de peste 442 de milioane de euro.

Vesti intunecate in piata financiara. Ce urmeaza pentru brokerii de credite?


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri