Piraeus Bank Romania a incheiat un parteneriat cu Agentiile Judetene pentru Prestatii Sociale, in baza caruia ofera, la nivel national, un serviciu pentru persoanele care au dreptul la indemnizatii si stimulente lunare, alocatii sau alte drepturi sociale acordate persoanelor fizice.
Persoanele care dispun de prestatii sociale vor putea avea acces la sumele de bani cuvenite prin intermediul cardului de debit Shop and Cash, fara sa mai fie nevoie sa se deplaseze la ghisee, potrivit Piraeus Bank.

Totodata, persoanele care opteaza pentru virarea prestatiilor sociale pe cardul de debit Shop and Cash dispun retroactiv de sumele neincasate.

Pentru accesarea acestui servicu, clientul trebuie sa ceara emiterea cardului de debit Shop and Cash la oricare dintre sucursalele Piraeus Bank si apoi sa instiinteze Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale. Dupa indeplinirea acestor formalitati, banii reprezentand prestatiile sociale vor fi transferati automat in contul destinatarului in fiecare luna.

Posesorii acestor carduri pot alege sa plaseze acesti bani intr-un cont de economii atasat cardului de debit Shop and Cash la o dobanda anuala de pana la 13%. In plus, persoanele care opteaza pentru acest serviciu, nu platesc comision de emitere a cardului.

Piraeus Bank Romania este parte a grupului financiar elen Piraeus Bank ce activeaza pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, a investitiilor bancare si a leasingului.

Piraeus Bank Group este concentrat in principal pe zona Europei de Sud-Est, dar si pe centrele financiare din Londra si New York. Piraeus Bank Group are in acest moment 895 de sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri