Banca Romanesca a inregistrat in primul trimestru din acest an o crestere de 85% a soldului depozitelor atrase de la persoanele fizice, comparativ cu perioada similara din 2008, potrivit lui Lakis Couninis, director executiv diviziile retail si retea, in cadrul bancii.
Pe fondul unei disponibilitati evidente a populatiei de a-si pastra si a-si inmulti economiile, Banca Romaneasca a lansat un nou produs de economisire Pachetul Super Depozit+ cu dobanzi de 15% pe an si card de debit Visa Electron atasat.

Oferta este valabila pentru depozitele constituite in perioada 9 aprilie-29 mai, inclusiv, si se adreseaza persoanelor fizice rezidente si nerezidente, cu varsta minima de 18 ani.

Depozitul la termen de tip „Super Depozit” are o maturitate de 4 luni si ofera dobanzi fixe si neimpozabile de 15% pe an, pentru economiile constituite in lei, si respectiv 6,85% pe an, pentru cele in euro.

Suma minima pentru deschiderea contului este de 500 lei, respectiv 150 de euro. La finalul celor 4 luni, dobanda acumulata pentru Super Depozit poate fi trecuta direct pe cardul VISA Electron.

Cardul de debit Visa Electron aferent noului pachet este emis gratuit, iar comisionul pentru primul an de valabilitate este zero. Cardul poate fi alimentat in lei, soldul minim obligatoriu fiind de 5 lei.

Pentru plata la comercianti comisionul este 0%, se mentioneaza in acelasi comunicat.

Mai mult decat atat, in perioada aprilie-mai se desfasoara campania „Visa in fiecare zi”. Astfel, clientii care vor utiliza in aceasta perioada cardul VISA Electron pentru plata la comercianti pot castiga zilnic 600 de lei, se mai anunta in comunicat.

Cu un capital social de peste 200 milioane de euro si o retea nationala formata din 150 de sucursale, banca are 16 ani de activitate pe piata bancara din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri