GarantiBank, filiala locala a uneia dintre cele mai mari banci din Turcia, lanseaza o oferta pentru persoanele fizice angajate in sectorul public, formata din produse de creditare si economisire acordate in conditii mai avantajoase decat cele standard.
Astfel, pana la finele anului, angajatii din sectorul public care solicita orice tip de credit primesc o dobanda redusa cu 1% fata de dobanda in vigoare la momentul contractarii creditului.


De asemenea, pentru orice depozit constituit pana la sfarsitul anului 2009, dobanda va fi cu 1% mai mare, indiferent de perioada pentru care a fost constituit depozitul. Cel de-al treilea beneficiu este un bonus gratuit de 50 de lei, acordat in momentul activarii cardului de credit Bonus Card.

„Oferta lansata se adreseaza exclusiv angajatilor din sectorul de stat, indiferent de domeniul de activitate al acestora. De acum, cei care isi desfasoara activitatea in domenii precum sanatate, educatie, armata, politie, justitie, administratie publica etc., vor gasi la GarantiBank o oferta dedicata, constand in costuri reduse pentru intreaga gama de credite si dobanzi mai mari pentru toate tipurile de produse de economisire”, a declarat Okan Yurtsever, director Retail Banking&Bancassurance.

GarantiBank vrea ca volumul creditelor de retail sa urce cu 50% pana la finalul lui 2009, de la nivelul de 120 milioane euro inregistrat la sfarsitul anului trecut, in timp ce volumul total al creditelor ar urma sa creasca cu 40%.

Activele GarantiBank se situau la 450 milioane euro la finalul anului trecut. La sfarsitul lui 2008, banca avea 50.000 de clienti.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri