Divizia pentru medici a Bancii Transilvania a acordat finantari de 14 milioane lei (3,27 mil. euro) in primul trimestru din 2009 pentru 100 de proiecte, in crestere cu 10-15% fata de perioada similara din 2008, a declarat directorul diviziei, Fady Chreih.
"Lucram in momentul de fata pe trei scenarii pentru ca, in continuare, avem multe variabile si asteptam cu interes modificarile in sistemul legislativ in ceea ce priveste introducerea pachetului minim de servicii medicale. Cu siguranta, va avea efect si asupra activitatii noastre", a spus Chreih, citat de NewsIn.

El a precizat ca, in contextul actual, se asteapta la scaderea interesului medicilor pentru a porni o afacere in mediul privat, dar in acelasi timp, divizia penru medici a Bancii Transilvania a observat o crestere a cererii de finantare din partea clinicilor deja existente in piata, "care au curaj si fac investitii in echipamente, renovari si chiar extinderi".

Pe de alta parte, Chreih sustine ca scaderea cererii a venit pe partea de echipamente, dar si in cazul creditelor auto.

"In acest ultim caz, aproximativ cu 40% mai putini medici au dorit sa-si achizitioneze o masina noua anul acesta", a spus el.

Divizia pentru medici a lansat un nou produs bancar in luna martie, Abonamentul Bancar Pentru Medici, "o facilitate prin care comisioanele pentru operatiunile efectuate de acestia sunt reduse pana la jumatate, lunar se plateste o suma fixa, iar serviciul de Internet Banking este gratuit".

In prezent, Divizia pentru Medici are 30 de parteneri pe partea de consultanta juridica si fiscala si 80 de angajati, a mai spus Chreih.

Banca Transilvania a lansat Divizia pentru Medici in octombrie 2007 si are agentii deschise in Constanta, Bucuresti, Cluj, Craiova, Galati, Iasi, Targu Mures, Timisoara si Oradea.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri